Reservedelselev søges til GT Biler i Kolding

 

Bliv en del af Team GT Biler!

Brænder du for at yde god kundeservice, og kunne du tænke dig at blive skabe en fremtid i bilbranchen? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye reservedelselev.

Hvis du drømmer om en karriere i bilbranchen, så skal du læse med her. Vi søger, lige nu, en dygtig reservedelselev til GT Biler A/S i Kolding. Har du ambitionerne om at lære nyt og udvikle dig – så står vi klar med åbne arme, for at tilbyde dig den bedste elevplads. 

Om uddannelsen: 

  • Uddannelsen løber over 2 år, og forgår hos os i Kolding samt på Business College Syd-Mommark, som har udviklet et spændende uddannelsesforløb.
  • Du vil arbejde tæt med skønne kollegaer og vores fantastiske samarbejdspartnere, Hyundai Danmark og Semler Gruppen (Volkswagen/SEAT/CUPRA)
  • Du vil få en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer, og får omsat til teoretiske viden til praksis.

Forudsætninger:

  • Enten gennemført EUX (til handelsuddannelsen), EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret md 5 ugers grundforløb) eller HHX
  • Kørekort B er en fordel – men ikke et krav

Jobbet som reservedelselev:

Som reservedelselev får du sort bælte i at håndtere og styre en vareflow i et bilhus samt varetage de relaterede opgaver – herunder modtagelse af ordre, fakturering, udlevering af reservedele og tilbehør. Du arbejder med nogle af verdens stærkeste bilbrands: Hyundai, Volkswagen, SEAT og CUPRA. Der er sjældent to dage der er ens – og der er fart over feltet.

Uddannelsesforløbet:

Som vores nye reservedelselev vil du igennem det to-årige uddannelsesforløb gennemføre Handelsuddannelsen med Specialet AUTO, samtidig med at du bliver certificeret indenfor vores mærker. I løbet af din uddannelse er du på skoleforløb på Business College Syd sammen med mange andre reservedelselever fra bilbranchen.

Læs mere om forløbet på Business College Syd her!

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?

Det vigtigste for os er, at du har vilje til at lære nyt, har gåpåmod, tager initiativ og samtidigt udviser en professionel adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Vi foretrækker, at du som person er udadvendt og er omstillingsparat mht. daglige opgaver. Du har ambitioner og vil gerne skabe succes via dit arbejde, og du har en positiv attitude til dine omgivelser.

Vi forestiller os desuden, at du har: 

  • Erfaring med kundeservice, er en fordel men ikke et krav 
  • Et stort personligt drive
  • God talforståelse
  • Kørekort

ER DU INTERESSERET? 

Vi glæder os til at modtaget din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Eftermarkedschef, Lone Pedersen, på tlf. 6039 9506. 

Du kan sende  ansøgning og CV til lonpe@gtbiler.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!