Alt det du får, når du vælger Hyundai

Atraktiv garanti

Der er mange fordele med Hyundai. Når du køber en Hyundai, får du en bil, der er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Derfor medfølger der 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning. Det giver ubegrænset ro i sindet – sådan som det skal være.

OBS: Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.

OGSÅ  PÅ BATTERIER

På vores el- og hybridbiler tilbyder vi hele 8 års garanti på batteripakken. Dog maksimalt 160.000 km. Dermed har du sikkerhed for, at selvom du køber en bil med noget af den allernyeste teknologi, så har Hyundai gennem­testet batterierne, således vi med ro i maven kan tilbyde denne fabriksgaranti på hele 8 år. Vil du vide mere om hvor længe batterierne i en Hyundai kan holde, så kan du læse mere om vores undersøgelse her!

LADELØSNING

Alle, der køber en ny, elektrisk Hyundai, kan bestille et Charge myHyundai-kort helt gratis. Med Charge myHyundai får du adgang til over 600.000 ladepunkter i hele Europa. Og du kan benytte forskellige ladestationer og udbydere uden, du behøver at lave særskilte aftaler med disse. Du kan frit kombinere dette med de gode ladeløsninger, vi tilbyder i samarbejde med Clever, Looad og OK.

Hyundai vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Som Hyundai-ejer kan du opretholde vejhjælp­sordningen igennem hele bilens levetid. Du skal blot sørge for at overholde bilens service­eftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark.

Kontakt os

Mathias Gosvig

Serviceaftale til Volkswagen Hyundai og SEAT i Kolding