Skadescenter & Serviceaftaler

Skadescenter

Er uheldet ude og har din bil fået en skade, så hjælper vi dig problemfrit videre.
Vi råder over de nyeste værktøjer og kan rette din bil 100% op efter en skade – og vi bruger naturligvis kun originale reservedele. Når du afleverer din bil til reparation, så får du en gratis lånebil stillet til rådighed. Efter reparationen rengøres din bil grundigt og udfører et omfattende kvalitetscheck inden du igen får din bil tilbage.

Kontakt vores værksted på telefon 75 50 75 99, hvis uheldet skulle ske.

 

Lad ikke en skade ødelægge bilens sikkerhed og garanti
Får du buler eller en trafikskade, er det vigtigt at få bilen repareret hos os eller på et andet autoriseret værksted. Det kan du altid kræve af dit forsikringsselskab. Udføres reparationer ikke med 100% korrekte metoder og dele, forringes bilens sikkerhed og du risikerer rustangreb senere. Derfor risikerer du at miste nybilsgaranti og rustgaranti på den del af bilen, som er forkert repareret.

Serviceaftale

Med en service & reparationsaftale, betaler du et fast månedlig ydelse der dækker alle dine service eftersyn og reparationer. På den måde har du kontrol over dine udgifter, og slipper for ubehagelige og uforudsete overraskelser. Her sætter vi pris på at du har valgt os til at servicere din bil, og det bliver gengældt i vores arbejde.