Ledige stillinger

 

Ledige stillinger hos GT Biler A/S i Kolding

Brænder du for at yde god kundeservice? Leverer du altid et godt stykke arbejde og kunne du tænke dig at blive del af vores team? Så er det muligvis dig, vi søger som ny kollega.

Vi er altid åbne for at modtage uopfordrede ansøgninger fra talentfulde kandidater, der brænder for bilbranchen. Hos GT Biler A/S i Kolding søger vi altid dygtige og engagerede medarbejdere, der kan bidrage til vores passionerede team. Uanset om du er uddannet reservedelsekspedient, servicerådgiver, automekaniker eller har erfaring med varemodtagelse og lagerstyring, er du velkommen til at sende os din ansøgning.

Vi er især interesseret i kandidater med erfaring inden for Hyundai, Kia, SEAT, Skoda, Volkswagen, CUPRA, Skoda eller Audi. Som person er du imødekommende, struktureret og har fokus på at skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster. Du trives i en dynamisk hverdag og formår at skabe en teamånd, som alle ønsker at være en del af. Finder du vores jobopslag interessant, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV til os.

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende, så vi ser frem til at høre fra dig og eventuelt byde dig velkommen som en del af vores passionerede team hos GT Biler A/S – Bilforhandler i Kolding.