Hyundai

GT Biler er autoriseret Hyundai værksted i Kolding. Her udfører vi alle former for reparation, service og vedligeholdelse af alle Hyundai modeller. Vi råder over alt originalt Hyundai udstyr og kan bl.a. udføre batterikapacitetstest på din elektriske Hyundai.

Volkswagen

GT Biler er autoriseret Volkswagen værksted i Kolding siden 2009. Her udfører vi alle former for reparation, service og vedligeholdelse af alle Volkswagen modeller, herunder iD. modeller samt erhvervsbiler. Vi råder over alt originalt Volkswagen udstyr og kan bl.a. udføre batterikapacitetstest på din Volkswagen iD. modeller.

SEAT

GT Biler er autoriseret SEAT værksted i Kolding siden 2000. Vi er et af landets mest erfarne SEAT værksteder og vi råder over alt det nyeste udstyr. Vi tilbyder alle former for reparation, service og vedligeholdelse af SEAT modeller.

CUPRA

GT Biler er autoriseret CUPRA værksted i Kolding. Vi har stor erfaring med CUPRA modellerne og er specialister de elektriske modeller. Vi tilbyder alle former for reparation, service og vedligeholdelse af CUPRA modeller og kan bl.a. udføre batteri kapacitetens på de elektriske CUPRA modeller.