Leasing

Find den rette løsning til dit behov

Korttidsleasing

100 % tryghed. 100 % enkelt. Når du korttidsleaser din bil hos GT Biler i Kolding er leasingydelse, forsikring, service og ejerafgift inkluderet i én pris. Du kan vælge at korttidslease en eller flere biler i med bindingsperiode fra kun 4 måneder. Priserne starter fra 3.495 kr. pr. måned.

Privatleasing

Søger du tryghed i dit bilbudget, så er privatleasing løsningen for dig. Du får en fabriksny bil og betaler en lav førstegangsydelse og har en fast månedlig ydelse hvor service og vedligeholdelse er inkluderet. Efter endt leasing skal du blot returnere bilen. Nemmere bliver det ikke. 

Erhvervsleasing

Uanset om du søger en ny firmabil eller en eksklusiv drømmebil, så kan du hos GT Biler få en markedets mest attraktive leasingaftaler. Ofte er en erhvervsleasing lavet på en flexleasingaftale, hvor der månedligt betales en procentdel af bilens registreringsafgift. Herved afskrives der kun på bilens reelle stålpris. Når du vælger at erhvervslease binder du ikke unødigt kapital i virksomhedens bilflåde. Kontakt os allerede i dag hvis du ønsker at erhvervslease en eller flere biler.

Splitleasing

Splitleasing er interessant for dig, der kører meget erhvervskørsel og en mindre del privat. Leasingomkostningerne deles mellem medarbejder og virksomhed hver måned. Herved betaler du kun selv for dit private kørsel og undgår beskatning af fri bil. Det bliver ofte en meget stor besparelse. Vi tilbyder splitleasing på alle personbiler.

Kontakt os

Mathias Gosvig

Serviceaftale til Volkswagen Hyundai og SEAT i Kolding